Ampli dispositiu de cerca a Castellbisbal d’un jove veí de Sant Andreu desaparegut el passat dijous

0
6841
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Continua el dispositiu de cerca per la llera del Riu Llobregat, al marge de la població veïna de Castellbisbal, del jove desaparegut, veí de Sant Andreu de la Barca, el jove hauria desaparegut el passat dijous 25 de març.
Des de primera hora del matí d’avui dissabte s’han activat els dispositius d’emergències per aquest casos, al dispositiu estan participant unitats de Mossos d’Esquadra, tant terrestres con aèries, bombers de la Generalitat, policia local de Castellbisbal i unitats de protecció civil.

L’associació de voluntaris de protecció civil de Sant Andreu de la Barca s’ha posat a disposició del comandament operatiu per si fes falta activar més voluntaris que es poguessin sumar a la cerca.
A hores d’ara la cerca continua activa i no es tenen notícies del jove, el que si podem confirmar es que el vehicle amb el que hauria desaparegut si ha estat trobat pels voltants de la llera del riu.

 

Actualització 19:45
Els equips d’emergències que estaven cercant avui dissabte al xicot desaparegut el passat dia 25 han finalitzat la cerca, Sant Andreu TV ha pogut confirmar que malauradament han trobat el cos sense vida del jove.

La cerca, que ha mobilitzat diversos cossos d’emergències, com bombers, mossos, policia local i protecció civil, s’ha donat per finalitzada al voltant de les 15:30 hores d’avui dissabte.
Publicitat