Bars i restaurants podran servir sopars al local a partir del dia 9

0
2015
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

A partir del dia 9, bars i restaurants podran servir sopars tant a l’interior com a l’exterior del local, fins les 23:00 hores

Pendents de la decisió final sobre si s’allargarà o no el toc de queda a les 11 de la nit, recordem que faria falta cobertura legal després que el dia 9 s’aixequi l’estat d’alarma, el govern ja ha anunciat que dimarts modificarà la llei de Salut Pública per donar cobertura jurídica a les mesures que es puguin prendre a partir del dia 9, aquesta cobertura jurídica també cobriria altres mesures que el govern català pugues prendre i que ara estan emparades sota l’estat d’alarma.

Publicitat