La jutgessa decreta l’ingrés a la presó per la dona que va tallar el penis al seu cap

Els Mossos descarten que la dona que va tallar el penis a la seva parella abans fos agredida sexualment

0
2102
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La investigació duta a terme per Mossos d’Esquadra en el cas de la dona que va tallar el penis al seu cap al bar/restaurant El Sibarita de la Barca amb un ganivet, descarta que la dona actues en defensa pròpia per evitar una agressió sexual.

Els fets es van produir la nit de dilluns, quan ambos es van quedar sols després del tancament del bar, al voltant de les 01:00 l’home es va presentar a la comissaria de la policia local de Sant Andreu de la Barca demanat ajut per haver sofert una agressió per part de la dona que també es va presentar a la mateixa comissaria, declarant que havia dut a terme l’acció en defensa pròpia per evitar ser agredida sexualment.

En un primer moment es va dir que ambdues persones no eren parella, però diversos testimonis han assegurat que els dos vivien en parella en un pis d’Abrera.

La dona va quedar detinguda acusada d’un delicte de lesions, i ell va ser traslladat a l’hospital de Bellvitge on encara es recupera de la lesió ocasionada per la dona, agents dels mossos d’esquadra han aixecat la custòdia que tenia l’home una vegada han dut a terme la pertinent investigació.

Dos dies després, la dona ha passat a disposició judicial, on la jutgessa del jutjat numero 3 de Martorell no ha donat credibilitat a la versió de la dona, i amb la documentació presentada per mossos desquadra ha decretat el seu ingrés a la presó sense fiança.

Publicitat