L’alcalde, Enric Llorca, i l’equip de govern en ple, emprenen accions legals contra perfils de xarxes socials per publicacions dutes a terme els darrers mesos

0
1664
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’equip de govern en ple, i l’alcalde de forma particular, han emprès mesures legals denunciant a perfils de xarxes socials que en les darreres setmanes han publicat missatges adjudicant cobrament de sous de forma irregular.

Així ho ha confirmat el cap de gabinet de l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Ildefonso Marín en una entrevista a La Barca Producció.

Durant l’entrevista Marín ha dit que les afirmacions que s’han publicat a les xarxes, obviant la presumpció d’innocència, són mereixedores de les accions judicials que s’han dut a terme.

Encara que la informació es publiqui amb un perfil fals, i que no es pot saber en un principi la identitat de la persona que està al darrera, el rastre digital, una vegada cursada la denuncia, es pot seguir fins l’autor, això requerirà la corresponent ordre judicial que acompanya a tota acció judicial que s’emprèn contra un perfil que no publica directament amb noms i cognoms.

Tanmateix, compartir en xarxes socials una informació susceptible de denúncia, pot dur al fet que la denúncia es pugui ampliar a tots aquells que han compartit la informació publicada d’origen, el rastre digital permet, fins i tot esborrant les publicacions, poder seguir-ho, ja que els operadors tenen l’obligació d’emmagatzemar durant mesos la informació publicada, entre altres casos poder respondre als requeriments judicials en temes com aquest.

Publicitat