La Generalitat tanca l’oci nocturn però manté els actes de fins a 500 persones

0
419
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
Hemeroteca

El govern de la Generalitat fa un pas enrere i ordena el tancament de l’oci nocturn a partir del pròxim divendres, una mesura que el sector no s’ha pres de bon grat, la primera recriminació ha estat per que el sector s’ha assabentat per la premsa de la decisió de la Generalitat.

Un oci nocturn que podrà continuarà amb espais a l’aire lliure, la mesura pretén frenar l’escalada de contagis que es venen produint els darrers dies.

Així mateix la Generalitat ha dement al govern central que faci marxa enrere i adopti la decisió de tornar a la obligatorietat d’ús de la mascareta en espais a l’aire lliure, una mesura, la de deixar de ser obligatori l’ús de mascareta a l’aire lliure, que va entra en vigor el passat dia 26 de juny.

Entre les mesures de marxa enrere preses per la Generalitat de Catalunya, està la de limitar també tot acte públic, sigui de l’àmbit que sigui, amb un aforament de reunió de més de 500 persones.

Per poder dur a terme actes de més de mig miler de persones, serà obligatori fer-se un test d’antígens, presentar una PCR negativa, o demostrar que es té la pauta complerta de vacunació.

Pel que fa a Sant Andreu de la Barca, la evolució de la pandèmia esta a dia 2 de juny, i amb dades publicades pel departament de salut, en un risc de rebrot de 711, molt i molt lluny de la xifra del passat dia 20 de juny que era de 139, i encara mesa allunyada de la xifra del dia 14 de maig que era de 85 punts.

En total hi ha 15.433 ciutadans vacunats amb una dosi, i 10.120 ja amb les dos dosis, sense pacients ingressat a dia d’avui, els casos acumulats de la nostra ciutat son de 2.784 havent fet el traspàs un total de 64 persones.

La incidència acumulada per cada 100.00 habitants es situa en 268,52 punts i la taxa de reproducció esta en 2.63, recordem que per sobre de 1 la pandèmia creix.

Publicitat