Donada la situació sanitària actual, Podemos demana al govern municipal posposar l’acte d’homenatge en record a les persones que ens han deixat durant la pandèmia

0
563
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Podemos Sant Andreu de la Barca ha demanat al govern municipal que l’acte d’homenatge a les persones que han mort durant la pandèmia, i que esta previst dur-se a terme el proper 18 de juliol a les 12 del migdia al parc central, es posposi davant l’augment de risc de contagi de la covid 19 que estem patint en els darrers dies i que molt probablement continuarà durant les propers setmanes.

Ara mateix Sant Andreu de la Barca esta en un risc de contagi de 1.721, un risc extremament alt, la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) es situa en 3.21 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

I la incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de  537.05.

De fet fa uns dies, i abans de que el risc de contagi puges estrepitosament, Fem Sant Andreu va demanar també al govern municipal passar l’acte de les 12 del migdia a les 6 de la tarda, donat que serà un acte que es farà a l’aire lliure, i amb les altes temperatures que es preveuen, la coalició municipalista entén que el més lògic seria fer-ho per la tarda.

Per Podemos Sant Andreu, i donada aquesta situació, entenen “que la celebració de l’acte de el dia 18 de juliol “homenatge a record a les persones que ens han deixat durant la pandèmia “, no només és inoportuna, sinó que a més pot, per la seva naturalesa, resultar paradoxal i un risc important per a la salut pública de la nostra ciutat.”

Consultades fonts del govern municipal al respecte, a l’hora de tancar aquesta noticia encara no s’havien pronunciat.

Publicitat