Detingut el camioner que va atropellar mortalment un veí de Sant Andreu

0
3267
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Arxiu

Detingut el conductor d’un camió per atropellar amb resultat de mort d’un veí de Sant Andreu de la Barca de 50 anys, ahir a l’AP/, al terme municipal de Castellet i la Gornal (Alt Penedès), mentre treballava fent tasques de senyalització viaria.

Els fets van passar al voltant de les cinc de la matinada de dimecres quan operaris estaven retirant cons de senyalització de la via, de sobte un camió frigorífic envaint al carril contrari topa amb el vehicle de servei i atropella al treballador de forma mortal, el camioner va fugir del lloc de l’atropellament i mossos d’esquadra van activar 12 patrulles per localitzar a l’autor dels fets.

Mossos van localitzar i detenir al conductor quan aquest es va aturar en la següent àrea de servei a causa dels desperfectes que havia ocasionat al camió.
Amb aquesta mort ja són 67 les víctimes mortals en accidents de trànsit des de principi d’any.

Publicitat