Sant Andreu tindrà una Festa Major descentralitzada

0
2085
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Els actes de la Festa Major de Sant Andreu es presentaran en els propers dies, però ja us podem avançar algunes pinzellades de com serà la d’enguany que es celebrarà els dies 3,4,5,i 6 de setembre.

Des de la regidoria de Cultura han treballat per poder tenir una festa Major segura, complint totes les mesures de seguretat sanitàries, i amatents a les que es puguin produir en els propers dies.

La Festa Major 2021 es planteja descentralitzada, escenaris a diversos punts de la ciutat per poder dur a terme els diversos espectacles, amb la capacitat que marqui el Procicat en cada moment.

Els patis dels col·legis J.J Ortiz o el del Joan Maragall es convertiran en punts on es podran gaudir d’espectacles de Festa Major.

El que si hem confirmat es que enguany no hi hauran els tradicionals “Xiringuitos”, i els concerts es duran a terme a l’avinguda Constitució, entre les escoles J.J Ortiz i Can Salvi, just on es va celebrar la Holi Party, amb l’aforament limitat i tot el públic assegut.

Sens dubte, serà una Festa major diferents, adaptada a les actuals circumstàncies, però una festa major recuperada desprès de l’impàs de l’any passat i que la pandèmia no ens va deixar gaudir.

Publicitat