El TSJC tomba la decisió de la Generalitat de prorrogar a Sant Andreu de la Barca el toc de queda nocturn

0
1533
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya tomba la petició de la Generalitat de prorrogar una setmana més, fins al dia 27, el toc de queda nocturn a 148 municipis i el manté tan sols en 19, Sant Andreu de la Barca queda exclòs de la restricció de mobilitat nocturna.

El TSJC manté en la seva decisió de no avalar la pròrroga en què el motiu de les restriccions de mobilitat ha de ser per protegir la salut i no per motius de seguretat o d’ordre públic.

La Generalitat havia rebaixat la incidència acumulada de 250 per cada 100.000 habitants a 125 per poder incloure els 148 municipis i prorrogar en alguns casos aquesta mobilitat i en d’altres incloure a nous municipis.

A l’entendre, el TSJC, que els motius no són per contenció de l’epidèmia, sinó per motius de seguretat i ordre públic, la restricció es mantindrà en municipis amb una incidència igual a superior a 250 casos per cada 100.000 habitants.

Aquest són els municipis en els quals es mantindrà el toc de queda nocturn, Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d’Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter y Torroella de Montgrí.

Publicitat