Sant Andreu de la Barca torna a lliurar-se del toc de queda nocturn, després de la decisió del TSJC, que tomba per segona vegada la petició de la Generalitat

0
486
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El TSJC tomba per segona vegada en pocs dies la petició de la Generalitat d’ampliar el toc de queda nocturn a 62 municipis, entre els quals es trobaria Sant Andreu de la Barca, i el manté en els 19 que ja va permetre la setmana passada.

El TSJC basa la seva decisió en que “l’administració disposa de mitjans igualment efectius i menys lesius” als drets i llibertats per fer respectar la “distància social” i l’ús de la mascareta.

Així mateix indica en el seu escrit de rebuig que “el control de les interaccions socials no és una mesura que hagi d’autoritzar” la justícia, i que la policia ha de poder controlar també de nit sense toc de queda:

“L’acreditada possibilitat de control de tot tipus d’interaccions socials en horari diürn per la policia justifica que no resulta indispensable la restricció als drets fonamentals que implica el toc de queda perquè es pugui fer en l’horari que hauria de comprendre la prohibició de circulació i deambulació per les vies públiques.”

Els 19 municipis que actualment tenen toc de queda nocturn, el mantindran fins el proper dia 27.

Publicitat