Jordi Morales, medalla de bronze als jocs paralímpics de Tòquio

0
351
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: ITTF

En els seus sisens Jocs Paralímpics de tennis de taula, Jordi Morales torna a pujar a un podi. En la modalitat d’equips en classe 6-7, el jugador català juntament amb el seu company esportiu des de fa molts anys, Álvaro Valera, són de bronze després de quedar-se a les portes de la gran final. En una semifinal espectacular i molt anivellada amb un punt èpic en el dobles on han aconseguit el triomf, Morales i Valera han acabat cedint en el global de l’eliminatòria contra Gran Bretanya per 1 a 2.

Per a Jordi Morales és la tercera medalla en uns Jocs Paralímpics després de la plata a Londres, també per equips, i el bronze individual l’any 2004 a Atenes. El palista, juntament amb el seu entrenador Ramon Mampel, tornaran a Catalunya amb un bronze a Tòquio.

Publicitat