Sant Andreu de la Barca opta a 1,2 milions d’euros dels fons Next Generation

0
210
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’ajuntament de Sant Andreu de la Barca opta a 1,2 milions d’euros dels fons Next Generation, així ho ha publicat el Diari de Sant Andreu en la seva darrera edició.
Uns fons que aniran destinats a tres projectes presentats, els fons han de venir assignats a projectes concrets.

El total de fons que rebrà Espanya dels fons Next Generation és de 144.000 milions d’euros, dels quals 72.000 seran en ajuts i la resta en préstecs, part dels 144.000 milions d’euros aniran a les administracions locals.

Qué son els fons Next Generation
El programa Next Generation de la UE és un instrument temporal de recuperació dotat amb més de 800.000 milions d’euros que contribuirà a reparar els perjudicis econòmics i socials immediats causats per la pandèmia del coronavirus

Els projectes pels quals el consistori ha demanat, i presentat la documentació necessària per poder accedir-hi, us els expliquem de manera resumida, son els següents.

PASAREL.LA
Connectar amb una pasarel.la la zona d’equipaments del carrer Anoia amb el parc central, el projecte te un pressupost de 900.000 euros.

CARRIL BICI
El segon, té la potenciació de l’ús de la bicicleta com objectiu, un projecte que permetrà finalitzar el carril bici a través al ciutat, una vegada finalitzat el carril, la ciutat connectarà el centre de la ciutat amb els polígons i les ciutats de Palleja i Martorell, el pressupost per aquest projecte es de 260.000 euros.

ZONAS URBANA d’ATMOSFERA PROTEGIDA
Y el tercer projecte presentat és la millora de l’accessibilitat del Nucli Antic amb la creació d’un zona urbana d’atmosfera protegida (ZUAP), limitant la circulació dels vehicles i donant prioritat als vianants, un projecte pressupostat amb 400.000 euros.

Publicitat