El comitè d’empresa d’RDM Group, ( Stora Enso), ha anunciat la convocatoria d’una vaga indefinida a partir del 22 de novembre

0
1812
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La vaga es va aprovar en assemblea per amplia majoria ahir dimecres, segons ha pogut confirmar Sant Andreu TV de fons del comitè d’empresa.

El comunicat del comitè d’empresa, explica que  “el desacord es produeix en intentar la multinacional reduir el salari dels treballadors exigint la renúncia als increments salarials que es produiran l’any 2022 i següents en igualar els seus salaris als augments d’IPC.”

El comitè i els treballadors eren receptius a congelar els seus salaris i cedir en diversos conceptes interns, però acceptar la proposta de l’empresa “suposa entre 7 i un 9% de pèrdua de poder adquisitiu”.

Els tràmits ja s’han comunicat a la Generalitat i aquesta ha convocat a les dues parts el proper dia 17 de novembre, per mediar en el conflicte i veure si es pot arribar a un acord i desconvocar la vaga.

Sant Andreu TV ha contactat amb l’empresa per saber la seva opinió, i restem a l’espera de resposta.

Publicitat