Els Mossos d’Esquadra detenen tres transportistes per sostreure palets i revendre’ls a una empresa de Sant Andreu de la Barca

. Els agents van localitzar 920 palets sostrets valorats en 15.000 euros
. Els investigadors van detenir tres camioners per apropiació indeguda i un treballador de l’empresa de Barcelona, que va vendre palets sostrets a l’empresa de Sant Andreu de la Barca, per receptació

0
551
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir els dies 8 i 9 de novembre quatre homes, d’entre 31 i 54 anys, de nacionalitat espanyola i siriana, com a presumptes autors d’un delicte d’apropiació indeguda i un delicte de receptació.

La investigació es va iniciar el passat 19 d’octubre quan el responsable del departament de control d’actius d’una empresa de lloguer d’envasos reutilitzables, amb múltiples seus repartides per tota Espanya, va presentar una denúncia per sostracció de material.

Des de l’any 2014 l’empresa havia detectat reiterades sostraccions de palets, valorats en uns 50 milions d’euros, en diferents seus de tot el territori espanyol.

Per aquest motiu, van contractar els serveis d’un detectiu privat que va realitzar un informe exhaustiu que finalment va aportar als mossos. Aquest informe ubicava part del material sostret en dos magatzems ubicats als municipis de Barcelona i de Sant Andreu de la Barca. Concretament, a Sant Andreu de la Barca es tractava d’una empresa de compravenda de palets i a Barcelona es tractava d’una nau industrial dedicada a la reparació de camions.

Els investigadors van aconseguir identificar tres homes que treballaven per l’empresa denunciant que, després de realitzar el seu treball ordinari com a transportistes, sostreien els palets, els traslladaven a la nau industrial de Barcelona, on els emmagatzemaven fins que ho portaven per a vendre’ls a l’empresa de Sant Andreu de la Barca.

Així mateix, els agents van aconseguir localitzar un total de 600 palets propietat de l’empresa denunciant al magatzem de Sant Andreu de la Barca, i un total de 320 palets al magatzem de Barcelona.

Finalment, el 8 i el 9 de novembre, els investigadors van detenir tres camioners per apropiació indeguda i un treballador de l’empresa de Barcelona, que va vendre palets sostrets a l’empresa de Sant Andreu de la Barca, per receptació.

El total de material recuperat té un valor d’uns 15.000 euros.

Els arrestats, desprès de declarar en seu policial van quedar en llibertat a l’espera que els citi el jutge.

Font: Mossos d’Esquadra

Publicitat