La falta de previsió del Departament de Salut fa que s’hagi de suspendre el passaport covid per problemes informàtics

0
733
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El departament de Salut suspèn de forma temporal el Passaport Covid.
La falta de previsió del departament i el no preveure l’allau de peticions que es podrien fer, ha fet que el sistema informàtic no donés a l’abast per poder respondre a totes les peticions que estava rebent per poder descarregar el passaport covid.

Com ja s’ha informat, la web i l’APP de La Meva Salut han estat caigudes durant hores, i quan han estat operatives han arribat a haver més de 500.000 persones en torn d’espera.
Es per aquest motiu que el departament de Salut ha decidit suspendre el passaport covid, després fins i tot que el TSJC hagués donat l’aval per que es pugues demanar a l’entrada de Bars, Restaurants, gimnasos i residencies.

Josep Maria Argimon, conseller de salut, segons publica el 324, “ha parlat de tràfic molt intens”, i que dilluns analitzaran la situació, de totes formes la web estarà activa per si, qui ho vulgui, ho pugui descarregar.

On ja es demanava, Oci nocturn i sales de ball continua vigent

Publicitat