“Estem articulant tot el mecanisme i com es farà amb coordinació amb mossos”, Juan Pablo Beas, regidor de seguretat ciutadana, sobre la campanya de control de petició de passaport Covid

0
327
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La policia local de Sant Andreu de la Barca, esta articulant el mecanisme que durà a terme per poder complir amb la campanya, de control aleatori, que va anuncia la portaveu del Govern de la Generalitat, Patricia Plaja, de control de petició del passaport Covid en totes aquelles activitats que ara mateix ho requereixen, Plaja, va dir que “després d’uns dies d’adaptació es passa a la segona fase”, ara mateix les activitats on s’ha de mostrar el passaport per poder accedir a l’interior dels locals son, gimnasos, residencies, bars, restaurant i oci nocturn.

El regidor de seguretat ciutadana confirma que la policia local porta fent fa unes setmanes, controls aleatoris, per que l’ús de la mascareta es faci correctament en els establiments comercials de la ciutat.

Publicitat