L’oficina Antifrau publica en el seu informe semestral de 2020 una investigació sobre l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca

0
513
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’oficina Antifrau de Catalunya ha fet públic l’informe resum de les actuacions d’investigacions closes de gener a juny de 2020

En l’informe on es detallen les actuacions dutes a terme durant aquest període s’indica que entre un dels ajuntaments que han tingut una investigació es troba Sant Andreu de la Barca, concretament per la presumpta contractació irregular d’una persona.

L’informe clos de l’oficina Antifrau explica que “s’han examinat diferents actuacions presumptament irregulars de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. D’una banda, la contractació irregular d’una persona, sense l’existència de convocatòria pública prèvia ni de procés selectiu. Aquest presumpte tracte de favor vers aquesta persona també hauria comportat la posada a la seva disposició d’un vehicle municipal que utilitzaria en benefici privat, i la provisió indeguda de gasoil i benzina, amb el possible ús o destinació irregular de fons públics que aquest fet comportaria. Finalment aquesta mateixa persona hauria disposat indegudament de material d’obra de titularitat del municipi en benefici propi i de tercers.”

L’ajuntament de Sant Andreu de la Barca no ha fet declaracions al respecte.

Publicitat