Presentada la temporada de teatre del Teatre Núria Espert

0
455
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El teatre Núria Espert ha presentat la nova temporada de teatre, una temporada que donarà inici el proper mes de gener, concretament el dia 23 amb un monòleg de Sara Escudero.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha afirmat que la nova temporada, és una temporada rica i amb molts matisos.

També ha fet referencia al Festival zero, un festival, amb un perfil jove que ja s’ha tornat imprescindible temporada rere temporada.

Així mateix, el talent local torna a estar de relleu en les representacions, no tant sols com a companyies de teatre, TeatrAndreu i 4 Gags, enguany podrem gaudir de les dos companyies, amb Treatrandreu, “El amor todo lo locura”, i amb 4 gags, “Provolone alla pasta”, sinó com per exemple la primera obra escrita per Juan Carlos Saloz, un santandreuenc que s’endinsa al món del teatre amb “Destí. El no res”.

Sense deixar el teatre Familiar, important per la canalla.

Detall de les obres de la temporada de teatre

Publicitat