Comencen les contradiccions, entre governs, davant les noves restriccions per aturar la sisena onada de la Covid-10

0
459
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comencen les contradiccions, fins i tot abans de la reunió del president del Govern, Pedro Sánchez, amb els presidents autonòmics, que es durà a terme demà dimecres, per tractar d’arribar a un consens per prendre mesures i tractar d’aturar, en la mida del possible aquesta sisena onada de pandèmia.

Si des de la Generalitat anuncia l’obligatorietat de fer quarantena, de deu dies, a partir d’aquest dijous, als contactes estrets de positius, la Comisión de Salud Pública contradiu aquesta obligatorietat del govern català, i ha anunciat que no serà necessari dur a terme la quarantena si la persona que ha estat en contacte amb la persona positiva té la pauta completa de vacunació.

Anunci que es fa quan s’ha notificat el major número de contagis en un sol dia de tota la pandèmia, 49.832 casos.

Publicitat