Torna la mascareta obligatoria a l’aire lliure i la Generalitat obligada a rectificar la decisió de quarantena de contactes estrets

0
774
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Torna la mascareta, obligatòria, a l’aire lliure i encara que hi hagi distància de seguretat, una mesura que aquesta tarda ha anunciat el president de la Generalitat, Pedro Sánchez, als presidents autonòmics en la conferència de presidents., recordem que el passat 26 de juny es va eliminar l’obligatorietat de dur mascareta a l’aire lliure, sempre que es pogués mantenir una distància de seguretat d’1,5 metres, però mantenia l’obligatorietat a espais interiors i transport públic.

La mesura s’aprovarà en un consell de ministres extraordinari d’aquest dijous i que serà monogràfic.

Així mateix, el departament de Salut ha hagut d’acatar la recomanació estatal i ara els contactes estrets amb la vacunació completa, d’una persona positiva, no hauran de fer la quarantena que des de departament de Salut van anunciar s’hauria de fer, davant aquesta controvèrsia, la Generalitat ha emès un comunicat en el qual expressa que la recomanació es durà a terme en contra de la seva voluntat, per no crear més controvèrsia a la ciutadania i els professionals sanitaris.

Publicitat