Maria José Escobedo (Fem Sant Andreu ) renuncia al seu càrrec de regidora

0
1266
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Maria José Escobedo (Fem Sant Andreu)

María José Escobedo, regidora de FEM Sant Andreu, ha fet públic que deixa la política municipal de forma activa, encara que com ella mateixa escriu en un article al butlletí municipal, continuarà col·laborant amb el projecte de Fem Sant Andreu.

Escobedo ha dit que durant el seu trajecte públic, iniciat fa onze anys, s’ha trobat amb tota mena de persones, unes que li han donat suport, altres que l’han ignorat i algunes que li han posat el peu perquè caigués, i remarca que el caigut ha estat ell, sense fer referència a noms concrets, ni en un sentit ni en un altre.

Marca els darrers dos anys, com a dos anys durs en els quals la reflexió l’ha portat a saber que hi ha etapes que s’han de tancar i que cadascú ha de viure la vida aprofitant els moments, això sí començant i acabant cada etapa de la vida.

La regidora deixa clar que “això no és un adeu per sempre, és tan sols un adeu per un instant”.

Escobedo farà efectiva la seva renúncia en el ple del proper dilluns dia 27, ja notificada de forma oficial, i serà substituïda per David Solsona, el següent regidor de la llista municipalista. Ara resta tan sols que la junta electoral confirmi la baixa i l’acta del nou regidor, si tot va com hauria d’anar, Solsona podria prendre possessió del seu nou càrrec el ple del mes de gener.

Publicitat