Vacunació sense cita prèvia, sí, però amb condicions limitades

0
1714
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’administració de la tercera dosi de vacunes durant les festes ha generat situacions on els Centres de vacunació, per exemple el CAP de Sant Andreu, s’hagi trobat que persones amb cita prèvia no s’han presentat a vacunar-se, aquesta situació ha generat que el centre es trobi amb una sèrie de dosis que no es poden, ni es deuen, desaprofitar, es per això que ens darrers dies des del centre s’ha repartit un paper a totes aquelles persones que, entrant dins els paràmetres que marca la normativa de vacunació, o permetia, el paper ràpidament ha corregut pels grups de telefonia.

En el paper que s’ha repartit, de manera puntual i no de forma massiva, s’indica que el proper dissabte, demà dia 8, es durà a terme en un horari concret una vacunació sense cita prèvia.

Des de Sant Andreu TV hem demanat a Salut que ens expliqui el procediment d’aquesta acció, a hores d’ara des de Salut no han donat cap explicació oficial, però el que si us podem explicar es que no seria una marató de vacunació, com ja es va fer, la intenció del centre, és donar sortida a les vacunes sobrants previstes d’aquelles persones que demanant cita prèvia no s’han presentat, sota aquesta voluntat, la vacunació, de dur-se a terme, seria fins finalitzar l’estoc de romanent que el centre pogués tenir.

Publicitat