El Govern de Catalunya mostra el seu desacord amb la decisió del Govern Espanyol d’eliminar les quarantenes als centres escolars en educació infantil i primària si només hi ha casos esporàdics a les aules

0
607
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

En relació a la decisió d’avui de la Comissió de Salut Pública del  Consejo Interterritorial del Sistema Nacional de Salud d’eliminar les quarantenes als centres escolars en educació infantil i primària si només hi ha casos esporàdics a les aules, des del  govern de la Generalitat volen mostrar el seu desacord en que es prengui aquesta decisió dos dies abans de la represa escolar tenint en compte el canvi de protocol que suposa i per la necessitat d’informar-ne degudament a la ciutadania en general i, en particular, els professionals de l’àmbit de la salut i la comunitat educativa.

Tot i la recomanació estatal de no realitzar proves als contactes estrets escolars, el departament de Salut ha confirmat en un comunicat que Catalunya optarà per continuar fent-ne, com al primer trimestre, als centres d’infantil, primària i secundària.

En el cas dels alumnes de primària es farà servir el mateix circuit utilitzat per als estudiants de secundària a través de les farmàcies adherides.

Salut també ha confirmat que ja es treballa en l’adequació dels protocols per a la seva aplicació a partir de la setmana vinent.

Publicitat