Nous punts d’informació turística del Baix Llobregat a la nostra ciutat

0
366
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Avui dijous 3 de febrer a les 12h, ha tingut lloc l’Acte de lliurament dels distintius a les 36 noves empreses certificades com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat, a l’alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat.

Aquestes 36 empreses s’afegeixen a les ja distingides en edicions anteriors, arribant a un total de 90 empreses i entitats del Baix Llobregat acreditades com a Punt d’informació turística del Baix Llobregat, les quals participen en aquest programa que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l’any 2016 en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Els Punts d’Informació Turística del Baix Llobregat són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el visitant, que si bé no poden donar un servei tant complet com les oficines de turisme, sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines de turisme.

Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen als visitants, donant un valor afegit i millorant la seva satisfacció, a través de proporcionar informació turística per a continuar la seva estada a la comarca.

Publicitat