L’oficina Antifrau hauria instat a l’Ajuntament a iniciar un procediment per recuperar 86.511 euros cobrats indegudament per l’ex-alcalde Enric Llorca entre els anys 2015 i 2020

0
1511
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Segons ha publicat Nació Digital, l’ex-alcalde de Sant Andreu, Enric Llorca, hauria cobrat 86.511 euros en dietes que no li pertocarien.

Nació Digital cita un informe de l’oficina antifrau en el que insta a l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca a iniciar un procediment per rescabalar els recursos pagats entre els anys 2015 a 2020.

Aquest procediment ve després que Fem Sant Andreu presentes un informe a l’oficina antifrau denunciant que l’exalcalde de Sant Andreu, Enric Llorca, estaria cobrant quantitats més elevades que altres regidors per la mateixa assistència a òrgans col·legiats.

Així mateix l’informe, sempre segons Nació Digital, assenyalaria també a diversos regidors de consistori, PSC i CS els quals haurien percebut quantitats que tampoc els pertocarien, i que es deurien a pagues derivades de l’aplicació del conveni col·lectiu dels treballadors de la corporació, entre 2015 i 2020, retribucions a les que no tindrien dret, ja que tant sols serien d’aplicació a treballadors del consistori i no a càrrecs electes.
Serien els regidors, Montserrat Tobella, Juan Pablo Beas, i Lluis Oulego actualment regidors del PSC, la també ex-regidora del PSC Eva Prim i Saray Cantero de Ciutadans.

El proper dilluns dia 14 es celebrarà un ple extraordinari a les 19:00 hores on es tractarà a més de la desestimació de les al·legacions al pressupost municipal del 2022, la forma com van rebre les seves retribucions els regidors del Govern durant el mandat anterior.

Treballem per ampliar la informació.

Publicitat