“Les nostres polítiques locals de kilòmetre 0 que tenen per únic objectiu millorar el dia a dia dels nostres veïns”, Xavi Pla, portaveu de Ciutadans

Cs Sant Andreu de la Barca comença a dissenyar el programa electoral per encarar les municipals de 2023
La formació liberal ha participat en la Convenció Municipalista celebrada a Lloret de Mar el darrer cap de setmana on s’han començat a bastir les estratègies

0
230
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

“Hi ha molta gent que aposta per les polítiques liberals, que en té confiança i que sap que tenim un projecte útil i valent, compromès amb el municipalisme i la defensa dels valors constitucionals i la democràcia liberal”,  d’aquesta manera es va pronunciar Xavi Pla, portaveu de Ciutadans, Pla, qui va participar a la Convenció Municipalista celebrada per la formació liberal el darrer cap de setmana a Lloret de Mar i que va servir per començar a dissenyar el programa electoral de les properes eleccions municipals de 2023.

Durant la Convenció Municipalista es va començar a esbossar el programa electoral i parlar de l’aposta municipalista de Ciutadans. “Som l’alternativa liberal progressista que permetrà constatar que som el partit de la gestió professional i eficient, com hem demostrat allà on hem governat”, va indicar el portaveu taronja. En aquest sentit, Pla va explicar com la Convenció Municipalista ha servit per posar les bases “del gran volum de feina que tindrem a partir d’ara per anar desenvolupant les nostres polítiques locals de kilòmetre 0 que tenen per únic objectiu millorar el dia a dia dels nostres veïns”.

Finalment, el portaveu va recordar que “el nostre partit està molt viu, ple de talent, valentia, dignitat dels seus representants i responsabilitat i ho hem comprovat aquest cap de setmana”. La Convenció Municipalista va comptar amb la presència del president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, la secretària general del partit, Marina Bravo, el vicesecretari general, Edmundo Bal, i destacats representants municipalistes.

Publicitat