Sant Andreu pateix una onada de crema de contenidors

0
1529
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Contenidor cremat al polígon Industrial Can Fuster

Sant Andreu de la Barca està patint en els darrers mesos tot un seguit de crema de contenidors, d’escombraries principalment.
Des del passat dia 16 de març s’han produït 5 trucades als serveis d’emergències per aquest motiu.
El passat dia 10 d’abril bombers de la Generalitat actuava en un servei al polígon industrial Can Fuster, l’incendi tant sols va afectar al contenidor, que va cremar en la seva totalitat, sense produir-se més danys, la zona de la Solana va patir la crema d’un altre contenidor dies després i ahir (divendres dia 15) al vespre, no va ser a Sant Andreu sinó al barri de Can Sunyer, a Castellví de Rosanes, barri que limita amb Sant Andreu, bombers van haver d’apagar un altre contenidor, i el darrer ha estat aquesta mateixa tarda de dissabte, tot just davant de la Masia Can Sunyer, recordem que el passat dia 5 de març es va produir un incendi a la masia Can Sunyer, molt a prop d’on s’ha cremat aquesta tarda el contenidor, a l’avinguda constitució.

Contenidor cremat a Can Sunyer
Contenidor cremat a Can Sunyer

 

 

 

 

 

 

Com diem, els serveis d’emergències porten actuant per apagar contenidors cremats des de, de manera més accentuada, principis d’any, i des d’aquesta data aproximadament, s’haurien produït una trentena d’actuacions.

Veient la quantitat de serveis duts a terme darrerament tot apunta a que els incendis podrien haver estat provocats.

Publicitat