La policia local de Sant Andreu disposarà en breu d’un radar làser compacte de control de velocitat

0
1903
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La imatge podria no correspondre al model licitat

La policia local de Sant Andreu de la Barca disposarà en breu d’un cinemòmetre (radar) làser compacte, un “equip de control del tràfic rodat”, com s’especifica en el plec de prescripcions tècniques de la licitació, publicada en el perfil del contractant amb el numero d’expedient B1322022000003.

“La compra d’un cinemòmetre compacte de tecnologia làser dotarà el servei de Policia Local d’una eina eficaç per aconseguir un ús ordenat i segur de la via pública, tant pels vehicles com per les persones, facilitant que hi hagi un bon control i regulació del trànsit, amb el consegüent control de vehicles i de conductors; d’aquesta manera s’afavoreix la mobilitat dels ciutadans i es garanteixen els drets mutus dels usuaris, tant dels conductors com dels vianants, a banda de combatre la xacra dels nombrosos accidents de trànsit que hi continua havent-hi a les vies urbanes.”

El pressupost màxim del contracte licitat és de 22.000,00€ iva inclòs.

El termini de presentació d’ofertes per l’adquisició d’aquest cinemòmetre (radar) làser compacte es va tancar el passat dia 10 de maig.

Ara resta obrir les ofertes rebudes i validar la més favorable, una vegada adjudicada la compra a l’empresa amb millors condicions, tindrà un termini màxim de 60 dies per subministrar l’aparell a la policia local de Sant Andreu.

Publicitat