Els i les treballadores del SAD, Servei d’Atenció Domiciliaria, de Sant Andreu van a la vaga el proper dijous

0
297
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Els i les treballadores del SAD, Servei d’Atenció Domiciliaria de Sant Andreu de la Barca i diverses poblacions més del Baix Llobregat, han anunciat una vaga pel dijous dia 2 de Juny.

Els i les treballadors reclamen l’augment de les seves retribucions en un 8%, augment previst segons elles en el conveni i que tenia que haver estat incrementat des del passat 1 de gener, amb aquesta data l’únic augment que van tenir va ser del 2%, ara després de sis mesos d’espera i no rebre resposta efectiva per part de la Fundació, han decidit fer una vaga i reclamar el 6% restant.

Pel que ha pogut saber Sant Andreu TV, l’empresa que gestiona el servei a la ciutat, Fundació S21, els diu que no es nega, però que ha d’estudiar com es pot incrementar aquest percentatge en el seu sou.

El proper dijous a les 12 del migdia hi ha prevista una concentració a les portes de la fundació S21, concretament a l’avinguda del Tibidabo número 21 de Barcelona.

Publicitat