La fira de la Primavera ha estat a l’altura pero li ha faltat innovació i les activitats programades no han agradat, pero encara i així més d’un 63% la recomanaria a familiars i amics

0
739
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Des de Sant Andreu TV hem dut a terme una enquesta entre la nostra audiència i ho hem fet de forma telemàtica, limitant una resposta a la totalitat de les preguntes per compte.

En total hem rebut 698 respostes de les quals el 97% indiquen que són veïns de Sant Andreu i el 96,3% respon que ha visitat la Fira de la Primavera.

A la pregunta de, Que t’ha semblat?, una pregunta genèrica que englobava una impressió general de tota la Fira, el 10,7% diu que Molt Pobre, el 25,3% respon que has estat pobre, mentre que el 31,8% respon que ha estat bé, el 20,4% que ha estat bé, mentre que el 13,1% diu que la Fira ha estat molt bé.

Creus que després de dos anys d’aturada de Fira ha estat a l’altura la represa?
El 55,4% diu que si mentre que el 44,6% diu que no.

La seguretat a la fira ha està valorada com a normal per un 55% de l’audiència, mentre que un 6,7% i un 13,4% la valora com a molt insegura i insegura, respectivament, el 18,1 i el 8,1 valora la fira com a segura o molt segura, respectivament.

Les activitats preparades per dur a terme durant la fira han suspès amb un 70,8% , mentre que el 29,2% les aprova, dades paral·leles a la pregunta de si creus que s’ha innovat en el actes programats, el 67,1% creu que la Fira no ha innovat i el 32,9% creu que si.

El 63,4% recomanaria la fira a familiars i amics mentre que el 36,4 no ho faria.

Segons l’ajuntament la fira ha estat visitada per 85.000 persones, el 61,1% creu que aquesta xifra no és real mentre que el 38,9% la dóna per bona.

Respecte a l’activitat que més ha agradat, destaquen, la trobada de percussió, la jornada castellera, i així com la torbada de cotxes clàssics.

I respecte a l’activitat que menys ha agradat, la varietat de resposta és àmplia, però destaquen el concert de l’orquestra, la barca, o com a queixa general, el volum de certes activitats en moments puntuals.

Publicitat