Convocada la Junta Local de Seguretat pel proper dimecres

0
388
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El proper dimecres, 22 de juny, a les 10 del matí esta convocada la junta de seguretat local.

La Junta Local de Seguretat és l’òrgan de coordinació de la seguretat pública a la ciutat i la seva missió consisteix a prendre decisions en funció de la informació i el coneixement que aporten els diferents membres en relació amb les seves funcions i responsabilitats.

Normalment, a la nostra ciutat es convoquen dues juntes de seguretat l’any.

Aquesta convocatòria pren especial relleu després de coneixes, en diferents enquestes, que la sensació de seguretat de la ciutadania és elevada.

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha reclamat en diversos cops a Mossos d’Esquadra més presencia a la ciutat, afirmant que la “seguretat ciutadana és competència de mossos d’esquadra”, doncs bé, l’article 32 punt 3 de la llei orgànica 4/2015 de 30 de març de 2015, atorga, com òrgan competent, també a l’alcalde o alcaldessa de la ciutat el poder “ imposar les sancions i adoptar les mesures que preveu aquesta Llei quan les infraccions es cometin en espais públics municipals o afectin béns de titularitat local, sempre que tinguin competència sobre la matèria d’acord amb la legislació específica.”

Publicitat