Accident d’un camió de gran tonatge a la plaça de l’esglèsia, provoca un ferit lleu

0
3570
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Un accident, a la plaça de l’església, on es va veure involucrat un camió de gran tonatge va causar un ferit, el conductor del camió, que ha resultat amb el peu trencat.
Segons fonts municipals, la causa de l’accident hauria estat un error humà, el camió hauria quedat desfrenat i va provocar que s’encastés contra la façana de l’edifici del carrer Rector Juanico, numero 23, segons fonts de l’empresa constructora, el fre s’hauria trencat i això va provocar que marxes “cap enrere” fins a encastar-se contra l’edifici, veien les imatges, l’encastament és frontal i no de la part posterior del vehicle, sortosament no va provocar cap més persona ferida.

 

 

 

 

 

El camió formaria part de l’equip que està en aquests moments aixecant una casa en el número 3 de la plaça de l’església, però seria una empresa externa, contractada per la constructora, l’encarregada de les tasques de transport i descàrrega del material.

Des de Fem Sant Andreu han explicat que la zona “estava mal senyalitzada i sense sortida per qui entrés a la zona de Pau Casals”.

Segons fonts municipals, consultades per aquest mitjà, detallen que la policia local va senyalitzar la zona correctament en els carrers que es poguessin veure afectats per les tasques de descàrrega del material, això si, 24 hores abans de l’accident, diversos veïns es van posar en contacte amb aquest mitjà mostrant el seu empipament perquè, segons ells, no s’havia informat de la situació al veïnatge.


Així mateix, des de la coalició municipalista Fem Sant Andreu, denuncien que la patrulla de la policia local, “l’única patrulla que hi havia a tota la ciutat de 27.000 habitants”, va arribar, va fer l’atestat i va marxar “deixant l’ambulància i el camió encastat” les mateixes fonts municipals que ha consultat Sant Andreu TV han explicat que la patrulla de la policia local va estar al lloc de l’accident durant dues hores, mentre la situació requeria la seva presència, una vegada la situació estava sota control, és quan es van absentar del lloc.

Una situació, l’entrada d’aquest tipus de camions de gran tonatge, que des de Fem Sant Andreu creuen que no s’hauria de permetre.

Publicitat