Penosa la (no) reacció de les formacions polítiques locals davant la mort de la Kenia, la gossa, agent canina, de la policia local

0
1065
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Penosa ha estat la reacció de les formacions polítiques a la nostra ciutat després de conèixer la notícia de la mort d’una agent gossa de policia local de la unitat canina, la Kenia, després d’anys de servei a la ciutat.

Cap formació política ha tingut un record per aquesta pèrdua, ni a les webs dels partits, ni a les xarxes socials de formacions com PSC, Fem Sant Andreu, Podemos o Ciutadans s’ha vist ni un sol missatge per, tan simple, com unes condolences i escalf, sobretot al guia que ha perdut part de la seva família.

Això si, quan arriba una notícia aliena, que també mereix tots els respectes i visibilitat, les xarxes socials de les formacions polítiques locals bullen de missatges de suport a amics i familiars del difunt o difunta que ha fet el traspàs.

Tan sols hem vist un missatge a la xarxa social de l’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, i la del consistori, tres dies després de la mort de la gossa, anunciant que la Kenia rebrà un homenatge el dia del patró de la policia local, un merescut homenatge, a una gossa, agent de policia que, recordem, va salvar la vida al seu guia en una intervenció perillosa i que si no hagués estat per la intervenció de la Kenia, la vida de l’agent de la policia local hauria perillat.

Publicitat