Recollida d’olives, al parc central, de manera il·legal

0
2495
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Fa uns dies, concretament el passat dia 9 d’octubre, rebíem unes fotografies al whatsapp de Sant Andreu TV, al 694.49.14.59, si més no curioses.

Un home estava batollant olives als olivers del parc central, recollint-les i posant-les en sacs, la persona que ho estava fent va afirmar que tenia permís de l’ajuntament.

El passat diumenge, al migdia, dia 16, vam rebre un altre imatge similar, aquesta vegada un segon home estava pujat a un dels arbres recollint, el que entenem eren la resta d’olives que no van caure en el primer intent.

Posats en contacte amb l’ajuntament al respecte de l’afirmació d’haver donat permís per recollir-les, fonts del consistori neguen que s’hagi atorgat cap permís per fer aquesta recollida, és més, des de l’ajuntament aconsellen que no es consumeixi cap producte que es pugui trobar en arbres de la població, com per exemple les olives de les que estem parlant o també taronges que es puguin donar en altres indrets, cap d’aquest arbres passa cap inspecció de sanitat alimentaria, si es passen les corresponents a controls de jardineria però en cap cas es aliment per consumir-ho.

Publicitat