Fem Sant Andreu demana, al govern municipal, un ús més responsable del consum elèctric de l’enllumenat de Nadal de Sant Andreu de la Barca, i ho fa “per respecte a les famílies”

0
814
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Fem Sant Andreu demana un ús més responsable del consum elèctric de l’enllumenat de Nadal de Sant Andreu de la Barca i ho fa “per respecte a les famílies”
Així ho ha fet públic en una nota de premsa, on demana al govern municipal que contingui la despesa elèctrica, segons la coalició municipalista, fem Sant Andreu el consum durant aquest nadal serà de 13.000 Kw, i ho compra amb la despesa d’una família de la ciutat , que seria, segons Fem, d’un consum de quatre anys.

Fem Sant Andreu afirma que ha presentat una proposta al govern municipal per reduir el consum energètic un 44,35%, per això proposa que l’enllumenat estigui encès cada dia des de les 18:30h fins les 23:00h, excepte els divendres i dissabtes, així com el dies 24 de desembre, 31 de desembre i 5 de gener que les llums estarien enceses fins la una de la matinada i no com fins ara  que està encès des de les 17:30h fins les 8 del matí.

Pel portaveu de la coalició municipalista, Marc Giribet, “És incongruent demanar un esforç impositiu a les famílies amb l’argument de la pujada de preus i alhora no ajustar els recursos, les polítiques i el consum al context de crisi energètica que travessem”.

Publicitat