L’ajuntament de Sant Andreu torna a reclamar, a la Generalitat, inversions als centres educatius de la ciutat

0
242
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Demana la complicitat de les famílies per traslladar la petició

En un comunicat, enviat aquest matí, l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha informat que ha reclamat al departament d’Educació les inversions necessàries als centres educatius de la ciutat per prestar un bon servei a la ciutadania, recordem que aquesta reclamació no ve d’ara, fa mesos que des del consistori es ve reclamanat al departament inversions a les escoles de la ciutat.

La petició de l’alcaldessa es produeix arran la queixa d’un grup de famílies d’alumnes de l’Escola Joan Maragall, on la calefacció està espatllada.

Alba ha rebut aquest matí a una representació de les famílies i ha recordat que la reparació de la calefacció és una inversió que correspon a la Generalitat, que al mes de setembre va anunciar “que no faria i que va assumir l’Ajuntament”.

“Els procediments administratius han fet que l’adjudicació de la reparació, que té un cost de 45.000 euros, s’hagi produït ara i la millora començarà a fer-se la pròxima setmana”, ha dit Alba.

L’alcaldessa ha lamentat davant les famílies la situació “d’abandonament que tenim per part de la Generalitat, no només en matèria d’educació sinó també en l’àmbit de la Salut” i ha reclamat “la complicitat” de les famílies per fer força en les reclamacions davant el Govern autonòmic.

Ana Alba ha fet arribar una carta al director dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat, Albert Grau, on li demana que la Generalitat inclogui els centres educatius de Sant Andreu de la Barca entre els beneficiaris del 102 milions d’euros que la Generalitat té previst invertir per millorar l’eficiència energètica i el confort tèrmic dels centres educatius.

Publicitat