Wallbox acomiadarà el 15% de tota la seva plantilla de treballadors i treballadores

0
514
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Enric Asunción, CEO de Wallbox

L’empresa Santandruenca Wallbox amb seus arreu del mon acomiadarà al 15% de la plantilla, uns 200 treballadors/es, amb aquesta dràstica decisió pretén estalviar 50 milions d’euros de despeses previstes pel 2023.

Actualment la plantilla esta al voltant de 1400 treballadors.

La mesura d’acomiadament no serà l’única  per poder arribar a l’estalvi de 50 milions d’euros.

Wallbox ha justificat la mesura en l’endarreriment del subministrament de components pels seus carregadors cosa que impedeix poder far arribar els carregadors als clients.

Des de la direcció de la companyia van advertir a socis i inversors que no es podrà complir amb les facturacions previstes i que no es podrien complir les previsions, altre dels aspecte que també els afecta es la menor entrega de cotxes elèctrics a nivell mundial.

On més afectarà aquesta mesura d’acomiadaments serà a Espanya, de fet a nivell nacional és on en concentra el 80% dels llocs de treballs de la companyia, Wallbox haurà de dur a terme un expedient de regulació d’ocupació, les negociacions es preveu que comencin el proper 6 de febrer.

Publicitat