La sisena edició de Canicross tanca amb èxit de participació

0
172
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

El centre excursionista Pi Tallat ha celebrat la sisena edició del Canicross, enguany amb èxit de participació, en total han estat 186 els participants en les tres categories que s’han dut a terme, canicross, canicross infantil, novetat d’enguany i caminada, dividit per categories, la participació ha estat de 107 en el canicross, 14 en el canicross infantil i 65 en la caminada.

Foto: CE Pi Tallat

Per Cristina Peña, Presidenta del Centre Excursionista Pi Tallat ha estat una edició que valoren positivament, de fet fa uns dies el mateix centre feia una crida a la participació ja que les inscripcions anaven prou fluixes, també ‘s’ha de dir que els darrers dies es quan més inscripcions es reben, els organitzadors ja tenen tenint l’experiència de cinc edicions anteriors i saben que els darrers dies hi ha una empenta d’inscripcions.

Pel que fa a temps i guanyadors de la sisena edició, amb un recorregut de 6 kilòmetres, en categoria masculí ha estat el corredor Javier Torres amb el dorsal numero 1 i el gos Enki, amb un temps de 22 minuts i en categoria fèmina, la guanyadora ha estat la corredora, Aïda Tugues, amb el dorsal número 9 i el gos Glück han recorregut els 6 kilòmetres en 27 minuts.

Aïda Tugues i Gluck
Javier Torres i Enki

 

La recaptació, que serà solidaria, a l’hora de tancar aquesta noticia , està en fase de recompte, i anirà destinada a SOS Ladridos.

Foto: C.E Pi Tallat

Una jornada que ha transcorregut sense cap incident.

Publicitat