Podemos i En Comú Sant Andreu de la Barca, junts a les eleccions municipals

0
260
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Les dos formacions polítiques han fet públic un anunci, que ja s’esperava des de feia setmanes, en el que confirmen que concorreran juntes, sumant forces, a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

Encara que no s’ha fet pública la llista complerta de la coalició que concorrerà a les eleccions, el que si se sap és que les primeres posicions seran per l’actual equip de Podemos Sant Andreu i al capdavant  l’actual portaveu de la formació lila a Sant Andreu, Isabel Marcos.

La coalició concorrerà a les eleccions sota el nom de En Comú Podem Sant Andreu de la Barca.

En la nota de premsa enviada als mitjans,  En Comú Podem Sant Andreu de la Barca afirma que la creació d’aquesta coalició servirà per “reforçar l’espai de les esquerres a la nostra ciutat”.

Amb l’objectiu de “condicionar la política de Sant Andreu de la Barca” i “activant polítiques transformadores que millorin la vida dels veïns i les veïnes”.

L’escenificació de la coalició es farà amb la firma per ambdues parts el proper dia 25 de febrer al teatre Núria Espert a les 10 del matí i la presentació de la cap de llista, Isabel Marcos, el dia 4 de març a les 11, també a la sala Federico García Lorca.

Publicitat