Un cotxe s’encasta contra un dels aparador del Caprabo

0
1253
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Al voltant de dos quarts de dues de la tarda, ha tingut lloc, a l’aparcament del centre comercial Atrium, un fort ensurt quan un vehicle s’ha encastat contra un dels aparadors de la botiga d’alimentació Caprabo.
Pel que ha pogut saber Sant Andreu TV tot s’hauria degut a una errada fortuïta del conductor, un home de 74 anys, que estaria esperant, amb el motor del vehicle automàtic encès,  a un familiar que en aquells moments estava fent a compra, en un moment donat el conductor desfrena el vehicle, sense haver posat la palanca en neutre, moment en que el cotxe ha sortit disparat contra l’aparador, el conductor al voler sortir de l’aparador i posar la marxa enrere, el vehicle hauria donat un gir de 180 graus impactant amb altres dos vehicle que estaven correctament aparcats al lloc.

Per sort no s’ha de lamentar cap dany personal i tot ha quedat en un gran ensurt, tan sols danys materials.

A l’hora de tancar aquesta noticia encara no s’havia quantificat per part de la botiga l’import dels desperfectes.

Publicitat