Una setmana després d’eleccions, a la ciutat continuen cartells electorals a la vista de 7 de les 8 que es van presentar

0
76
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Dilluns, 5 de juny, ja ha passat una setmana de les eleccions municipals, durant la campanya electoral hem vist com la ciutat s’ha omplert de cartells, banderoles, pancartes i fins i tot cartells petits enganxats als fanals de la ciutat, doncs bé, una setmana després de les eleccions, set de lesvuit8 formacions polítiques encara tenen cartells, grans, i petits enganxats als fanals, també pancartes pendents de retirar-se.

Com diem, PSC, En Comú Podem, PP, VOX, Ciutadans, Som Sant Andreu i Junts per Sant Andreu tenen pendent de retirada d’alguns dels seus cartells electorals, alguns s’han retirat, però d’altres s’han “oblidat”.

De les formacions que destaquen per sobre d’altres la propaganda electoral pendent de retirar, es de Junts per Sant Andreu i Ciutadans, segueix En Comú Podem, algun cartell del PSC i VOX,  menys de Som Sant Andreu i res significatiu del PP.

L’únic formació que ha retirat la seva propaganda electoral ha estat Fem Sant Andreu.

Totes les fotografies s’han fet aquest matí de dilluns 5 de juny.

Publicitat