Sant Andreu reivindicarà els drets de les persones LGTBI+

0
217
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Sant Andreu de la Barca durà a terme una sèrie d’actes reivindicatius pel dia 28 de juny, dia internacional pels drets de les persones LGTBI+

Encara que el dia és el 28 de juny, els actes començaran dies abans, concretament el dia 19 de juny a les 18:00 hores a escoles velles amb la presentació “Grup de famílies de persones LGTBI de Sant Andreu de la Barca”, un punt de trobada per familiars o amistats de persones LGTBI on compartir com acompanyar en els nostres fills, filles i filis, familiars i amistats.

El dia 28 de juny a les 20:00 hores a l’espia jove, Cinefòrum amb la pel·lícula

Orgull (Pride), Pel·lícula de comèdia britànica (2014) que explica la història d’un grup d’activistes homosexuals que el 1984 decideixen posar-se a recol·lectar diners per tal de donar suport als miners en vaga.

Dijous 29 de juny a les 18:00 hores, també a l’espia jove, a les 18:00 hores, Taller “Com lliguem?”, Reflexionarem sobre qui ens agrada, perquè ens agrada el que ens agrada, quins cossos ens atrauen i com lliguem.

El dissabte 1 de juliol a les 19:30, la Festa de l’orgull LGTBI 2023, a l’esplanada del mercat setmana.

Diversos actes hi ha preparats, amb rua, acte polític, actuacions musicals i artístiques i altres activitats amb la col·laboració d’entitats locals i de negocis de restauració.

La rua tindrà l’inicia la Plaça Federico García Lorca.

Per acabar el dia 5 de juliol a les 18:00 hores a les Escoles Velles, amb la presentació de l’informe“ Estat de la LGTBI-fòbia 2022” a Catalunya.

Estudi que permet analitzar amb fets constatables (dades) l’Estat de la LGTBI-fòbia. A càrrec de l’Observatori contra la Homofòbia de Catalunya.

LGTBIQ+_Programa
Publicitat