El Centre Cultural Andalús i el Centre Excursionista Pi Tallat, pregoners de Festa Major d’enguany

0
78
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Mica en mica es van coneixent detalls dels actes previstos per Festa Major, si ahir us informàvem que l’Ajuntament farà el pregó a l’antic consistori, recordem que la darrera vegada que s’ha fet un pregó a l’antic ajuntament, a la plaça Anselm Clavé, va ser l’any 2015, on la Colla de Diables i l’Agrupació Cultural Aigüestosses van ser els encarregats d’aquell pregó, tot celebrant el seu 20è aniversari.

Enguany, dos entitats, que també estan d’aniversari, i que són el Centre Excursionista Pi Tallat, que celebra el seu 25è aniversari, i el Centre Cultural Andalús, que enguany celebra 20 anys de la seva fundació, seran les encarregades de donar el tret de sortida de la Festa Major 2023.

Un pregó compartit, i que Ivan Márquez, President del Centre Cultural Andalús, explica a Sant Andreu TV que “hem rebut aquesta invitació per poder ser pregoners de nostra Festa Major amb molta il·lusió i responsabilitat”, entenen que aquesta invitació “és un reconeixement a 20 anys de treball per la cultura a la nostra ciutat”, recordant que han estat anys de “labor apassionada i altruista” fent referencia a moltes persones que han passat per l’entitat, ja sigui com a membres de les diferents juntes directives o com a socis i sòcies, per fer de Sant Andreu “un referent en diversitat cultural i mantenir vives les arrels de molts dels nostres veïns” és per això que afronten el repte de ser pregoners “amb moltíssima il·lusió”.

Publicitat