“Un petó a la boca, per sorpresa, és una agressió”, així de clar és En Comú Podem

0
52
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Captura: RTVE

En Comú Podem de Sant Andreu de la Barca ha condemnat l’actuació del president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales (Las Palmas, 23-08-1977), durant la celebració de la copa del món de futbol femení, en la que la selecció Espanyola va guanyar 1-0 davant Anglaterra el passat diumenge.

L’acte, que ha generat força polèmica i ha encès les xarxes socials,  va ser en el moment de rebre la medalla d’or,  quan les jugadores anaven passant i reben les felicitacions de les autoritats, moment que Rubiales va agafar amb les dues mans la cara de la jugadora Jenni Hermoso i li va fer un petó a la boca.

Des d’En Comú Podem han condemnat aquesta “agressió”, ja que entenen que aquestes actuacions “són una forma d’agressió sexual”, en el missatge fet públic a través de les xarxes socials d’ECP, les liles entenen que aquesta conducta “és inadmissible i que incompleix la llei de l’esport, el protocol contra la violència sexual de la RFEF i la llei del “solo SI és SI” en tractar-se d’un acte intolerable”.

ECP deixa clar que “un petó a la boca, per sorpresa, és una agressió” i que no es pot escudar en una “mal entesa espontaneïtat”.

Yolanda Diaz, vicepresidenta del govern espanyol i líder de Sumar ha demanat la dimissió del màxim responsable de la Federació Espanyola de Futbol.

Publicitat