Reunió de l’alcalde de Sant Andreu, Marc Giribet, amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, per abordar el tema Celsa

0
25
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Marc Giribet, comença a materialitzar les accions, que ja va anunciar el passat dilluns, quan es va conèixer la sentència del jutjat número dos de Barcelona, que traspassa la propietat de l’empresa Celsa al grup de creditors, que demanava el control per eixugar el deute existent amb ells, deixant fora a la que fins ara ha estat la propietària, la família Rubiralta.

Des del mateix moment de fer-se pública la sentència, Giribet reaccionava i explicava que volia reunir-se amb tothom per abordar el tema, la implicació de Celsa a Sant Andreu és important, encara que la seu està a Castellbisbal, dels 800 llocs de treball directes, 200,  són ciutadans i ciutadanes de Sant Andreu, a part dels llocs de serveis que l’empresa crea de forma indirecta.

Dijous passat, a la tarda, Giribet va mantenir una reunió amb el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent.

Segons l’alcalde, el departament d’Empresa “treballa per mantenir els llocs de feina i perquè els projectes d’inversió previstos per a la mateixa empresa com per altres projectes on participa es posin en marxa. També per mantenir l’activitat industrial“.

Respecte al futur més immediat de la companyia, Giribet explica que “el que sembla que volen fer els nous propietaris és incorporar un soci industrial coneixedor del sector que pugui donar continuïtat a la seva l’activitat econòmica en el futur“.

La reunió amb el conseller ha servit també, apart de conèixer de primera mà la situació, per què, com ha afirmat Giribet “el conseller es compromet a tenir una interlocució directa amb els ajuntaments de Castellbisbal i Sant Andreu i transmetre als nous propietaris la necessitat de reunir-se amb els dos ajuntaments i continuar amb les relacions existents fins ara“.

Publicitat