Canvis d’ubicacions en els col.legis electorals de Sant Andreu pel 14F

0
400
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Sant Andreu de la Barca afronta unes eleccions autonòmiques totalment atípiques, la pandèmia ha fet que s’hagin de preparar les mesures sanitàries necessàries per poder garantir el dret a vot de la ciutadania amb tota seguretat.

Diferents col•legis electorals de la ciutat canviaran d’ubicació, del total de 9 col•legis que tenim a Sant Andreu es convertiran en 6, les meses continuaran sent les mateixes, 33.

Canvi d’ubicacions de col.legis
Els electors de les escoles velles i l’escola bressol pedemonte votaran al poliesportiu Josep Pla.

Els votants del CRA (Ajuntament vell) canviaran la ubicació i votaran al poliesportiu de l’institut Montserrat Roig.

L’habitual zona de votació de l’espai jove canvia d’ubicació a la biblioteca i els votants de l’escola de música, hauran de votar al poliesportiu de l’escola JJ Ortiz.

Els electors que votaven al centre cívic del palau i el local de la penya espanyolista, ho hauran de fer al poliesportiu de l’institut El Palau.

Aquest són els canvis d’ubicacions, la resta continua igual.

Mesures de seguretat sanitària
Gel estarà disponible en tots els col•legis, ja que temperatura es prendrà tan sols als membres de les meses, així com abans de la constitució de les mateixes es farà test d’antígens a tots els membres dels col•legis.

Votació de persones diagnosticades de positives de Covid-19
Així mateix, a partir de les 7 fins al tancament, a les 8 de la tarda, els membres de les meses s’equiparan amb equips de protecció personal, els anomenats EPIS, perquè les persones positives de covid puguin exercir el seu dret a vot, uns EPIS que s’encarregarà el consistori en el seu subministrament, però que serà la Generalitat la que es farà càrrec del seu cost.

Durant tota la jornada electoral, en tots els col•legis hi haurà la figura del responsable de seguretat sanitària, una persona designada pel consistori per controlar que les mesures sanitàries es compleixin sense cap problema.

Aquesta és una primera informació, que anirem actualitzant a mesura que si es modifiquen, si és modifiquen, es pugui estar al cas de cada canvi.

Publicitat