Residents de la Residència Gerard Manresa reben la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus

0
290
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto Arxiu
Vacunació Residència Gerard Manresa

Després de rebre la primera dosi de la vacuna el passat dia 7 de gener i transcorreguts els 21 dies prescrits per rebre la segona dosi, ahir dijous al matí l’Equip de vacunació del Departament de Salut va administrar la segona dosi de la vacuna a les persones ateses i als/les professionals de la Residència Gerard Manresa.

Un total de 64 persones són les que han rebut la segona dosi i 4 han rebut la primera dosi, donat que són persones nouvingudes al centre o bé perquè en el moment de la primera dosi per prescripció mèdica estaven indisposats per rebre-la.

A nivell de treballadors/es s’han vacunat un total de 52 professionals del quals 18 han rebut avui la seva primera dosis.

A hores no s’ha detectat cap simptomatologia o  d’efectes secundaris adversos.

Publicitat