Desallotjades 200 persones que bevien a l’esplanada del mercat setmanal

Durant el que portem de mes s’han posat 228 denúncies per l’incompliment de mesures anti-covid-19

0
1827
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Foto: Ajuntament de Sant Andreu

Segons ha fet públic l’Ajuntament de Sant Andreu, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van desallotjar el passat dissabte a la tarda unes 200 persones que estaven consumint begudes alcohòliques a l’esplanada del mercat setmanal.

Els agents van detectar la presència d’un elevat nombre de persones a aquest punt de la ciutat, on fins i tot s’havien aparcat una trentena de vehicles, i, davant la impossibilitat d’actuar sols, van requerir el suport dels Mossos d’Esquadra.

La policia va poder dissoldre la concentració sense incidents.

Durant el que portem del mes d’abril, la Policia Local ha imposat 228 sancions, la major part d’elles per no respectar el toc de queda, no guardar les distàncies de seguretat i no dur mascareta a la via pública.

Publicitat