Torna l’activitat de ball a l’esplanada del mercat setmanal de l’escola de música i dansa per la Fira de la Primavera

0
263
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
Hemeroteca

Mica en mica anem tornant a la normalitat, espectacles que van quedar anul·lats l’any passat per culpa de la pandèmia tornen adaptats a les noves circumstàncies, així serà el diumenge dia 30 de maig a les 6 de la tarda a l’esplanada del mercat setmanal, l’ajuntament ha programat el retorn de l’activitat de ball de l’escola municipal de música i dansa, els detalls de com s’organitzarà resten pendents de donar-se a conèixer, les famílies aniran reben la informació directament de la mateixa escola.

L’escola de música i dansa ha comunicat a les famílies a través d’un missatge la noticia del retorn de l’activitat, i ha confirmat que enguany participaran amb més grups de dansa.

En el comunicat que l’escola ha enviat a les famílies detalla que “degut a la pandèmia, l’escenari serà més petit i l’aforament limitat” i demana que es confirmi l’assistència per poder organitzar la logística de l’activitat.

Ampliarem informació.

Publicitat