“El temps s’està acabant” els treballadors de Nissan al conseller d’empresa Roger Torrent

0
741
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Sant Andreu de la Barca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

La mobilització del passat divendres a les portes de les plantes de Nissan, duta a terme per una gran part dels treballadors, exigint concreció en les decisions de reindustrialització de les plantes, i solucions pels 1.600 treballadors afectats per la decisió de la marca nipona de tancar les plates de Sant Andreu, Montcada i Zona Franca, ha fet que avui dilluns hagin esta convocats a les 12:00 del migdia pel nou conseller d’empresa i treball, Roger Torrent, a una reunió que s’ha dut a terme a la delegació del departament de Treball a Barcelona de manera presencial.

La mobilització de divendres exigia al nou govern de la Generalitat que s’impliqués de veritat en la cerca d’un alternativa al tancament de Nissan.

Els treballadors han deixat clar a la reunió, i així li han traslladat al conseller que “el temps s’està acabant i que han de treballar amb més intensitat en buscar la millor alternativa industrial que asseguri l’ocupació i les condicions laborals dels treballadors / es de Nissan així com dels proveïdors i subcontractes”.

Per aconseguir això els treballadors creuen necessari que el govern de la Generalitat “es coordini amb el Govern d’Espanya i posar a disposició de la reindustrialització de Nissan tots els recursos que siguin necessaris”.

Per la seva part el conseller i els responsable del nou govern “han reiterat la seva prioritat en la reindustrialització de Nissan i han agafat el compromís de posar-se a treballar immediatament i mantenir-nos informats de qualsevol avenç”.

Des del comitè d’empresa creuen necessari “mantenir la tensió” per poder resoldre la situació de reindustrialització el més aviat possible i de la millor forma per a tos els treballadors implicats i, important, també per a les empreses subcontractades, també afectades.

Publicitat